torstai 8. huhtikuuta 2010

olet heräämässä

Onnitteluni, ystäväni. Jos luet tätä, olet luultavasti juuri heräämässä. Haluaisit tietää enemmän, mutta tietoa on niin paljon, niin erilaisista lähteistä, ettet tiedä mistä aloittaa ja mihin uskoa. Siksi laadin tämän, ikään kuin "koulutusohjelman". Voit itse tutkia eri lähteitä, ja yrittää tehdä omat johtopäätöksesi. Muista, että sisälläsi on kompasseista parhain, tunteet. Tunnet luissa ja ytimissä, kun asia on juuri sinulle ajankohtainen.

Tämä on kuin lukupiiri, paitsi että minä luen ja referoin sinulle. Voit itse valita, haluatko tutkia ko. aihetta tarkemmin. Muista, että etsijän pitää aina muistaa epäillä, seurata omaa tutkaansa.

Olen alkanut juuri itse tutkia noetieteitä, tieteenhaaraa joka asiallisesti tutkii asioita, joita on pidetty tähän asti "henkimaailman" juttuja. On helppo ivata asioita, joita ei tunne. Asiallista olisi tieteenharjoittajiltakin yrittää edes tutkia näitä asioita, ja kun tuloksia saadaan, yrittää myös ymmärtää ja USKOA ne, tai yrittää toistaa kokeet, jos ei pysty uskomaan.

Esimerkiksi "valoravinnolla" elämisestä eli energian ottamisesta pranasta on tehty tieteellisesti pitävä koe (voin kirjoittaa tästä tarkemmin myöhemmin, jos joku siitä kiinnostuu ja kommentoi). Kokeen valvojat totesivat koehenkilölle (joka on tiedemies itsekin), että tulokset ovat niin heidän maailmankuvansa vastaisia, että he eivät voi uskoa niitä.

Morfisista kentistä on saatu tieteellinen näyttö. Testattiin, mistä lemmikki tietää, että isäntä on tulossa aikaisemmin kotiin, vaikka lemmikki ei sitä mitenkään pystynyt olosuhteista päättelemään. Tästäkin voin etsiä faktat esiin, jos joku lukija kiinnostuu. Simpanssien bataatinpesu on kait tunnetuin esimerkki morfisista kentistä. Kahdella saarella asui simpansseja. Molemmat kaivoivat maasta bataatteja (tai jotain juurakoita) ruuakseen. Kun toisella saarella oleva simpanssi keksi alkaa pestä bataatit, toisenkin saaren simpanssit alkoivat pestä bataattejaan, vaikka simpanssit eivät olleet missään tekemisissä keskenään. Eli tiedonvälitystä tapahtui, vaikka ei fyysisellä tasolla.

Miksi meidän on niin vaikea uskoa omien aivojemme kykyihin, vaikka tiedämme ja pystymme mittamaan, että aivot säteilevät esim. gammasäteitä? Samoin on saatu selville, että aivoihin vaikuttavat gammasäteet. 1+1= omilla ajatuksillasi voit vaikuttaa toisen ihmisen ajatuksiin ja käytökseen. Eikä vain ajatuksiin, vaan myös fyysiseen aineeseen ja esim. parvien käytökseen. (Tätä mm. tutkii noetieteet).

Haluan esittää nyt Michael Newtonin laajaan tutkimustyöhön perustuvat teokset. Newton on tutkinut hypnoosin avulla, mitä ihmiset muistavat elämien välisestä elämästä. Hän kertoo, mitä sielut (eli entiteetit) muistavat olemisestaan ennen syntymäänsä ja edellisten kuolemiensa jälkeen. Hän kertoo kuolemasta, sieluryhmistä (entiteettien perhemuodostelmat eli monadit), vanhempien sielujen neuvostosta, sielunkumppaneista, erilaisista sielutyypeistä. Hän selittää, miten sielu kiinnittyy ihmisaivoihin.

Kirjat vastaavat kysymyksiin Keitä me olemme? Miksi me olemme täällä? Minne me olemme menossa. Kirjat kuvailevat tarkoin elämää henkimaailmassa. Newton käyttää termiä henkimaailam, itse puhuisin mielummin olevaisuuden toisesta olomuodosta. On olemassa vain energiaa. Kiinteä ja fyysinen värähtelee hitaammin, se mihin muunnumme kuolemassa, värähtelee nopeammin.

Teoksia on kaksi: "Sielujen matka" ja jatko-osa "Sielujen kohtalo".

Kirja on lohdullista luettavaa, jos on vielä uskonut kuolemaan ja kirkon opettamaan kadotukseen. Kirja selventää asioita, jos tuntuu että olet ollut täällä maapallolla ennenkin, tai sinulla on muistikuvia olemassaolosta jollakin muulla planeetalla tai tähtijärjestelmässä.
Jos olet löytänyt sielunkumppanisi, opit ymmärtämään, miksi ette eläneetkään onnellisena elämänne loppuun asti. Siksi, että elämä on matka, kaikki on syklistä.

Komentoi, jos sinua kiinnostaa jokin erityisaihe johon olet törmännyt tai josta haluat tietää. Kerron kaiken mitä asiasta tiedän, tai otan selvää jos en tiedä.