maanantai 24. toukokuuta 2010

2012 muutoksessa eläminen

Kirjoista kirjoittaminen aiheutti minussa vastustusta. Tuntui, että pitää kirjoittaa siitä mitä planeetallamme on tällä hetkellä tapahtumassa. Muutoksen tahti on kiihtymässä, ja monessa lähteessä on kehotettu unohtamaan vanhat kirjat, lähteet ja kanavoinnit. Ne olivat vanhan maan, vanhan ajan ennustuksia ja ohjeita. Olemme nyt siirtymässä uuteen sykliin, tarvitsemme uutta opastusta.

Päätin siis vaihtaa linjaa ja esitellä internetin kautta löytyviä eri lähteitä ja lyhyitä suomennoksia heidän viesteistään. Jokaisella on oma tiensä- haluan näin auttaa sinua löytämään lähteitä, joista tietoa voi löytää.

Tässä linkki äänieliksiireihin, joiden kuunteleminen auttaa sopeuttamaan kehoa uusiin maan magneettilinjauksiin ja energiavärähtelyihin. Eliksiirit on luonut Tom Kenyon HATHORin edustajien kanssa.

Kumpaakin eliksiiriä voi kuunnella korkeintaan kerran päivässä. Kuuntele mielummin kuulokkeiden avulla, jotta ääni kuuluu sellaisena kuin se on tarkoitettu. Kun kuuntelet eliksiiriä, keskity sydänchakraan ja kuvittele, tiedosta että äänet tulevat sieltä. Itselläni yhdellä kuuntelukerralla vaikutus kesti 3 päivää, oloni olo todella hyvä ja energinen.
Löydät eliksiirit linkkien takaa.

Sydämeen liittyvä:
https://tomkenyon.box.net/shared/75iaxtpf6r
Käpyrauhaseen liittyvä:
https://tomkenyon.box.net/shared/b0xc8la6j5

Alla linkki koko tekstiin, jossa Tom Kenyon kertoo tarkemmin sekä HATHORien viestistä, heidän kertomistaan muutoksista maapallolla ja niiden fyysistä(kin) vaikutuksista.
http://tomkenyon.com/evolutionary-opportunities-within-the-chaotic-node

Tom Kenyon on työskennellyt vuosia HATHOrin edustajien kanssa. HATHORit ovat olentoja, joka ovat moniulotteisia, monissa galakseissa olevia olentoja. HATHORit ovat perehtyneitä galaksin resonoivaan luonteeseen, äänellä ja resonanssilla vaikuttamiseen ja geometrialla aivotoimintaan vaikuttamiseen. He tuntevat galaksin pyhän geometrian. HATHORit olivat yhteydessä meihin Egyptin aikana, he olivat Egyptin HATHOT-jumalattarena tuntemamme entiteetti.

Let the force be within you!