tiistai 23. marraskuuta 2010

Out-of-Body awareness

Kay L. Thomas:n teos out-of-body awareness käsittelee ruumistapoistumisilmiötä tieteen näkökulmata.
Tällä hetkellä netissä tästä käytetään yleensä termiä OOBE eli Out Of Body experience. Kirjan ulkopuolelta taustaa: ruumistapoistumisilmiötä käytetään nykyisin sekä venäjällä että jenkeissä tiedustelutoiminnassa. Vakoilumenetelmänä ruumistapoistuminen on loistava. Vakoilijat ovat fyysisesti yleensä maan alla luolassa, jotta fyysinen keho on turvassa. Kehosta irtaantunut entiteetti voi mennä mihin tahansa maailmassa, lukea papereita jotka ovat avoinna nähtävillä, kuunnella (nähtävästi faradayn häkillä pystytään estämään entiteetin tilaan pääseminen) mitä tahansa. Ruumiista poistumista koulutetaan ainakin USAssa, Venäjällä ja Intiassa. Kouluttajina ainakin venäjällä on toiminut intialainen.
Takaisin kirjaan. Prologissa käsitellään tietoisuutta, aiheutuuko tietoisuus kvanttikentän romahduksesta vai aiheuttaako tietoisuus kvanttikentän romahduksen. Tähän ei kvanttifysiikka ole vielä löytänyt selvää vastausta. Käsitellään Venäjän PSI-tutkimusta, solujen kommunikointikykyä, kehon sähköjännitekenttiä.
Mieleeni jäi erityisesti, että on pystytty todentamaan teknisillä mittalaitteilla, että kaikki solut tuottavat valoa. Sairaudet johtuvat tai johtavat solujen häiriintyneeseen valontuottokykyyn. Syöpäpotilailla valontuottokyky on liian matala, MS-potilailla taas liian korkea. Homeapatian toimimismekanismistakin on jo yksi tieteellinen näyttö, joka on julkaistu tiedejulkaisussa. Muutamassa laboratoriossa ympäri maapallon on pystytty todentamaan, että näytteeseen jää tieto valontuottokyvystä, vaikka varsinaista ainetta ei olisi näytteessä enää ollenkaan. Eri kasvien soluilla on erilaiset valontuottokyvyt. Yrttiuutteella tai homeopaattisella valmisteella voidaan palauttaa elimistön solujen valontuottokyky takaisin normaaliksi. Mekanismi toimii siten, että uutteen tai homeopaattisen valmisteen valontuottokyky alkaa resonoida kehon solujen kanssa, ja kehon valontuottokyky palaa normaaliksi.
Kirjassa käsitellään tietoisuutta, kollektiivista tietoisuutta ja kollektiivista tietoisuutta alkuperäiskansoilla. Kirjassa käsitellään tietoisuutta, sen muodostumista ja tietoisuuden häiriöitä peilaten niitä aivojen rakenteeseen ja toimintaan. Esim. traumojen syntymisessä on kyse etuaivolohkon ja limbisen järjestelmän välisen "tiedonvaihtosilmukan" häiriintymistä siten, että limbinen järjestelmä painottuu liikaa.
Vaikuttaa siltä että kirjaa ei olisi toimitettu ollenkaan tai hyvin vähäisesti, mutta asia on niin mielenkiintoista että se ei häiritse.
Itselleni käteen jäi kirjan nimi: Gawler: How you can learn to meditate and use the power of your mind. Kirjoittaja on itse parantunut parantumattomasta luu- ja virtsarakon syövästä meditaation ja ajattelun voimalla. Pitää tutkia, raportoidaan kun on tutkittu.